Dral electrische fietsen

DRAL: De specialist van elektrische fietsen in de Zaanstreek en Waterland

Na de eerste periode van 2 jaar na aankoop, waarin de 3 gratis servicebeurten en ook de fabrieksgarantie u behoedt voor onverwachte kosten , bieden wij onze klanten met een E-Bike de mogelijkheid om de garantie op deze fiets met 3 jaar te verlengen. Het zg. Dral Garant Plan !

Voor een vast bedrag per jaar worden de meeste kosten van onderhoud door ons vergoed. Voor meer info Bel of Mail !

Wij geloven in een helder, eerlijk advies en duidelijke afspraken. Bij ons geen “kleine lettertjes “ of onverwachte bijkomende kosten voor bv. aflevering of bezorging. Geen schreeuwende advertenties waarin u van alles wordt beloofd wat achteraf niet nagekomen kan worden. Het is geen toeval dat wij al meer dan 110 jaar in fietsen doen . Eerlijk en Vertrouwd.

Samen met onze huismerken GAZELLE, GIANT, KOGA, SPARTA, CORTINA en natuurlijk DRACAT zijn we dagelijks bezig om kwaliteit te leveren zowel vanuit de winkel als ook in de werkplaats. In 2017 werden onze winkels door een consumentenpanel uitgeroepen tot Beste tweewielerwinkel van Noord Holland en ook in 2018 vallen we in de prijzen. Fabrikanten en andere leveranciers beoordeelden ons en zodoende behoren wij tot de 50 Beste Fietsenzaken van Nederland !

Als specialist in oa. E-Bikes zijn we op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en onze medewerkers volgen daar regelmatig de cursussen en opleidingen voor. Een Elektrisch ondersteunde fiets is een mooi maar complex systeem en de elektronica in motor en accu heeft speciale zorg nodig.

Er is al een E-Bike voor 1199,00 . Inclusief 3 gratis servicebeurten ! En inruilen ? Bij ons nooit een probleem. !