Dral electrische fietsen

DRAL: De specialist van elektrische fietsen in de Zaanstreek en Waterland

Vakkundig onderhoud

Elk jaar volgt ons personeel alle mogelijke cursussen m.b.t. de servicehandeling en reparaties. Zo heeft elk merk zijn eigen manier van aandrijving en dat behoeft een uitgebreide kennis en uiteraard speciaal gereedschap!

Enorm assortiment
Graag laten wij U kennis maken met de nieuwste modellen van GAZELLE, GIANT, DRACAT,SPARTA en KOGA ! Wij hebben diverse modellen voor u klaar staan. Door het maken van een proefrit kunt uzelf overtuigen over het gemak en comfort van een elektrische fiets.

GAZELLE ELECTRISCHE FIETSEN
Ook Gazelle voorziet het overgrote deel van het programma elektrische fietsen van een middenmotor. Hiervoor hebben zij zelfs keuze uit 2 merken: Bosch en Impulse. Als Bosch service centrum weten wij hoe goed en betrouwbaar dit systeem is. We zijn dan ook enthousiast over de vele mogelijkheden en het natuurlijke “ondersteuningsgevoel”. De Impulse motor is al uitgebreid getest en ook al veel langer op de markt in Duitsland waardoor we kunnen spreken van een probleemloos systeem.

GIANT ELECTRISCHE FIETSEN
Giant heeft al met ingang van 2014 een nieuwe serie, elektrisch ondersteunde, fietsen geintroduceerd onder de naam Prime. Deze fietsen zijn voorzien van een middenmotor van Yamaha.

DRACAT ELECTRISCHE FIETSEN
Kom langs en overtuig u van het gemak en van de super comfortabele fietshouding op de DRACAT E-bike met geruisloze middenmotor.

KOGA ELECTRISCHE FIETSEN
Heeft erkend dat het Bosch-systeem voor hun fietsen het kwaliteitsniveau brengt wat voor dit exclusieve topmerk nodig is.