Dral pand Oostzaan

DRAL FIETSEN HEEFT ONDERSTAANDE MERKEN


Gazelle

Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden.

LEES MEER ...

Giant

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt.

LEES MEER ...

Dracat

DraCat Holland is sinds 1994 importeur/groothandel van Aluminium frames, Onderdelen en Accessoires voor Mountain Bikes, Racefietsen, Hybrides en Stadsfietsen. Gevestigd in Zaandam in een modern bedrijfspand met eigen montagelijn.

LEES MEER ...

Cortina

Fietsen is Fashion. Cortina vertaalt de laatste modetrends speciaal voor jou naar trendy fietsen.

LEES MEER ...

Koga

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser.

LEES MEER ...

Sparta

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen) kent het merk Sparta.

LEES MEER ...

Alpina

Alpina kinderfietsen zijn hip en trendy. In de collectie vind je fietsen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

LEES MEER ...

van Raam aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, tandems, duofietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar.

LEES MEER ...

Lintech fietsen op maat

De speciale fietsen van Lintech zijn sinds de negentiger jaren een bekend en vertrouwd merk met Nederlandse kwaliteit op de Nederlandse markt. Lintech ontwerpt en fabriceert verschillende soorten normale en aangepaste fietsen voor actieve mensen.

LEES MEER ...