JOUW CORTINA JOUW STIJL

Als je fiets je fashionitem is, is de straat je catwalk. Bij cortina is een fiets veel meer dan een product dat je van a naar b vervoert. Fietsen is Fashion. Cortina vertaalt de laatste modetrends speciaal voor jou naar trendy fietsen. Net even een tikkeltje anders en er is er zeker één die past bij jou. Cortina heeft haar collectie verdeeld in drie stijlgroepen. kies zelf een fiets uit de groep die past bij jouw stijl!

ORIGINALS
Old look, new style. De originals is een stijlgroep met een authentieke uitstraling. Typisch zijn de slanke frames, diepe kleuren en opvallende details. Fietsen met klasse. Hip én trendy. Dat zijn de originals

UTILITY
Dé bikes met diepgewortelde Cortina-roots. Al jaren geliefd, deze stevige transportfietsen. In alle kleuren, maten en soorten. Maar ook de incognito mamafietsen vinden hun plek in de Utility-stijlgroep, net als de vrolijke cruisers. Typisch Cortina, dat zijn deze fietsen.

METROPOLE
De stijlgroep Metropole bevat uitgesproken fietsen waarmee je gegarandeerd een goede indruk achterlaat. Stijl en functie worden gecombineerd. Strakke designs en de nieuwste technieken kenmerken deze stijlgroep. Van snelle tot robuuste bikes. Metropole got it all.