GAZELLE GEEFT JE ZIN IN FIETSEN!

Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en je hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Licht fietsen
Of het nu in de stad is of juist tijdens lange tochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle steeds lichtere fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties.

Slim design
Behalve dat een fiets er goed uit moet zien, moet de fietser goed gezien worden. Daarom voldoet onze innovatieve verlichting aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Sommige modellen, zoals de Orange C8 en Orange T27, hebben verlichting met een extra hoge capaciteit. Onze FenderVision en Fenderlight spatbordverlichting is zelfs bekroond met design awards, maar veel belangrijker is dat uw veiligheid erbij wint.

Robuuste kwaliteit
Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat 5 jaar en op andere onderdelen 2 jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en in iedere kleur keihard en krasbestendig. Voor uw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons testlaboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.